duminică, 22 iulie 2012

Bianca Drăguşanu - piţipoancă sau femeie fatală?

Bianca Drăguşanu, fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, este un personaj controversat din lumea mondenă autohtonă ce a ajuns adesea pe primele pagini ale ziarelor de scandal.
Bianca Drăguşanu
La început - adică înainte de toate operaţiile estetice - Bianca s-a arătat a fi o damă cu inima mare, rănită de o iubire neîmplinită: a apărut la Din Dragoste pentru a-şi recupera iubitul. Atunci a gustat ce înseamnă viaţa în faţa camerelor de luat vederi şi se pare că apariţia la tv i-a priit - de atunci a început să muncească să ajungă unde se află acum.
\
 Mai întâi şi-a aranjat faţa - şi-a scos aluniţele, şi-a pus dinţi şi şi-a operat nasul. A învăţat cum să se machieze ca o divă şi şi-a pus silicoane, a dat jos kilogramele în plus, s-a făcut blondă şi şi-a îndreptat părul, merge la solar regulat şi câteodată îşi mai pune şi botox în buze. A avut şi un ajutor în schimbarea aceasta: o vreme bună a fost iubita designerului Cătălin Botezatu, care practic a "crescut-o" şi a făcut-o femeia care e acum.

În prezent, Bianca Drăguşanu arată aproape ca o papuşă Barbie, are un iubit fotbalist şi în continuare reuşeşte să apară pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Mai mult din cauza (şi datorită) dietei exagerate pe care o ţine, de teama absurdă că se va îngrăşa la loc.

puteti vota!!! pana acum scorul este:Piţipoancă, 77,8%, 1014 voturi
                                                       Femeie fatală, 22,2%, 289 voturi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu