sâmbătă, 28 iulie 2012

Beyonce este mândră de fanul ei

Ultra fanul pe care vi l-am prezentat aici poate să moară fericit: Queen B i-a vazut capodopera şi s-a declarat foarte încântată de versiunea fanului său. Beyonce a văzut clipul şi l-a postat pe facebook, pe twitter şi cam pe unde a mai putut, lăudându-şi fanul, care a strâns cu mult peste 500 000 vizualizări pe youtube. Uite că a meritat să îndure toată căldura din mijlocul lui iulie (snuggie-  un fel de pătură cu mâneci) pentru a o face pe Bey mândră.
Acum rămâne ca monstruleţul român să vină cu egalarea :) )
Puştiul de 16 ani (Ton Do-Nguyen) a mai pregătit si o versiune proprie pentru clipul  ”Only Girl In The World”  al Rihannei, dar a fost scos de pe youtube pentru chestia cu drepturile de copyright.
Sunt curios cum ar arăta ca Rihanna, sper să îl uploadeze în altă parte. Dacă îl găsiţi, vreau link!

beyonce-snuggie-tumblr-feature1

sursa  : www.rimel.ro

Să o primim cum trebuie pe Jessie J

Am primit tema de la fan clubul Jessie J România: să învăţăm versurile de la “Nobody’s perfect”, “Do it like a dude” şi “Domino” pentru concertul de sâmbătă, când Jessie J va fi prezentă la primul său concert în România.
Fanii  de pe pagina de facebook Jessie J România s-au gândit că ar ieşi ceva frumos dacă am învăţa cât de cât versurile celor trei piese pentru a o impresiona pe Jessie.  Şi nu se ştie, poate zice cuiva “I want you on my team” şi vă vedem la The Voice UK :D
Important e ca publicul să le cânte din suflet, chiar dacă mai uită 2-3 versuri. Ea să nu le uite! :) )
După continuare găsiţi variantele cu versuri ale celor 3 piese.
Care e piesa preferată de la Jessie J?

sursa :www.rimel.ro

vineri, 27 iulie 2012

Lady Gaga a gasit o noua modaitate de a atrage atentia asupra ei! Vezi la ce metoda a recurs de aceasta data

Ai putea spune ca Lady Gaga  a incecat tot ce se putea incerca pentru a atrage atentia asupra ei. Ei bine, se pare a inca nu si-a epuizat toate “resursele”.
Vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu ea gola, asezata pe un fotoliu si acoerindu-si cu picioarele partile intime. 
sursa:www.acasaTV.ro

marți, 24 iulie 2012

Are un corp perfect, dar barbatii o evita. Vedeta care socheaza cu trupul sau cand iese la plaja

Fie ca va vine sa credeti sau nu, aceasta este femeia din cauza careia Sandra Bullock si-a incheiat casnicia cu Jesse James.
Are un corp perfect, dar barbatii o evita. Vedeta care socheaza cu trupul sau cand iese la plaja
Michelle "Bombshell" McGee este femeia vinovata pentru destramarea casniciei dintre Sandra Bullock si Jasse James. Michelle este de meserie fotomodel, insa pozeaza numai pentru revistele si site-urile specializate in tatuaje.
Dupa ce i-a distrus casnicia Sandrei Bullock, notorietatea acesteia a crescut, fiind invitata la diverse evenimente mondene.

La 10 zile dupa cea mai fericita zi din viata ei, cand a castigat premiul Oscar pentru rolul din “The Blind Side”, Sandra a aflat ca sotul ei o insela de aproape un an cu modelul tatuat Michelle (Bombshell) McGee. Desi Jesse si-a cerut scuze pentru durerea si rusinea pe care i le-a produs, Sandra nu l-a putut uita.

Plina de tatuaje din cap pana-n picioare, Michelle nu este genul de femeie pe gustul oricarui barbat. De aceea, in ciua formelor sale perfecte, multi barbati prefera sa o ocoleasca.

sursa : www.perfecte.ro

Afla cine este vedeta din Romania care ofera o priveliste greu de descris in cuvinte!

Este cantareata, actrita si una dintre femeile care demonstreaza ca vointa poate mentine silueta.

A nascut patru copii, dar corpul ei arata ca al unei adolescente: suplu, tonifiat si extrem de sexy. Nicoleta Luciu a avut o ambitie de invidiat in ceea ce priveste recuperarea siluetei dupa nastere, dar si felul in care arata este cu siguranta o mare satisfactie.


Nicoleta a ajuns sa cantareata aproape 100 de kilograme, atat in prima sarcina, cat si in a doua, dar a reusit sa slabeasca in timp record dupa nasterea tripletilor, iar acum este din nou in topul celor mai sexy femei din Romania.

Nicoleta Luciu
se afla de peste o luna in Croatia, in vacanta, impreuna cu sotul ei Zsolt si copiii.

Cu toate ca se afla in vacanta, pentru a se mentine in forma, Nicoleta tine dieta si face miscare zilnic.

“Din pacate asta a fost ultima zi de plaja pentru ca in Dubrovnik se strica vremea ! Sper ca voi o sa stati mai mult la soare! O saptamana frumoasa !”, a postat Nicoleta pe pagina ei oficiala de Facebook.
 
sursa : www.acasaTV.ro

Afla cine este vedeta din Romania care ofera o priveliste greu de descris in cuvinte ndash; FOTO

duminică, 22 iulie 2012

Nice ,huh??;)


Bianca Drăguşanu - piţipoancă sau femeie fatală?

Bianca Drăguşanu, fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, este un personaj controversat din lumea mondenă autohtonă ce a ajuns adesea pe primele pagini ale ziarelor de scandal.
Bianca Drăguşanu
La început - adică înainte de toate operaţiile estetice - Bianca s-a arătat a fi o damă cu inima mare, rănită de o iubire neîmplinită: a apărut la Din Dragoste pentru a-şi recupera iubitul. Atunci a gustat ce înseamnă viaţa în faţa camerelor de luat vederi şi se pare că apariţia la tv i-a priit - de atunci a început să muncească să ajungă unde se află acum.
\
 Mai întâi şi-a aranjat faţa - şi-a scos aluniţele, şi-a pus dinţi şi şi-a operat nasul. A învăţat cum să se machieze ca o divă şi şi-a pus silicoane, a dat jos kilogramele în plus, s-a făcut blondă şi şi-a îndreptat părul, merge la solar regulat şi câteodată îşi mai pune şi botox în buze. A avut şi un ajutor în schimbarea aceasta: o vreme bună a fost iubita designerului Cătălin Botezatu, care practic a "crescut-o" şi a făcut-o femeia care e acum.

În prezent, Bianca Drăguşanu arată aproape ca o papuşă Barbie, are un iubit fotbalist şi în continuare reuşeşte să apară pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Mai mult din cauza (şi datorită) dietei exagerate pe care o ţine, de teama absurdă că se va îngrăşa la loc.

puteti vota!!! pana acum scorul este:Piţipoancă, 77,8%, 1014 voturi
                                                       Femeie fatală, 22,2%, 289 voturi

CEVA FUNNY!! ;) sper sa va amuzati de catava persoane ;)

http://celebritycloseup.tumblr.com/

Surprize surprize: Inna ne (mai) pregateste ceva

Ghici ghicitoarea mea...ce ne pregateste Inna? Cantareata a postat recent pe contul sau de Twitter, o poza de la un shooting in care apare alaturi de fotograful si bunul sau prieten Edward Aninaru.
Noi suntem deja bulversati de avalansa de proiecte cu care Inna ne-a bombardat in ultimul timp, asa ca ne dam batuti si declaram sincer ca nu avem nici cea mai mica idee ce ne pregateste artista.

Pe langa poza cu Edward, denumita simpatic 'Frumosu' si bestia', ea a mai postat si fotografia din stanga sus, in care apare intr-un outfit army.
Se pare ca filmarile la care cei doi au participat au avut loc in Transilvania, locatie pe care o vor parasi chiar astazi, 18 iulie.
In alta ordine de idei, Innei ii merge din ce in ce mai bine. Ea va lansa in curand videoclipul single-ului 'Tu si Eu', va sustine doua concerte in faimosul club Amnesia din Ibiza, iar pe 22 august o vom vedea in clubul Sky din Ploiesti.


sursa :bestmusic.ro

Rihanna aproape a vomitat in club din cauza bauturii

Rihanna pare sa isi inece amarul in bautura atat de cu patos, incat i se face rau de la alcool. Recent mai avea putin si vomita intr-un club.

Cantareata a fost surprisa de fotografi iesind noaptea dintr-un club cu mana la gura, ajutata sa mearga.

Rihanna a scris pe Twitter in dimineata zilei de 9 iulie, a doua zi dupa ce a fost facuta fotografia: "Uneori, chiar ai nevoie de un cocktail tare!!! Sau 10".

O ora mai tarziu, artista a mai publicat un mesaj: "Tot beata... Ma rog!".

Presa speculeaza ca problemele cu alcoolul ar avea legatura cu relatia dintre ea si Chris Brown.
sursa : www.bestmusic.ro

Poze intime ale lui Miley Cyrus scapa pe net

Cateva poze personale ale lui Miley Cyrus, care nu erau menite publicitatii, au ajuns ieri pe intreg internetul.

Cantareata se 'prosteste' aratand degetul mijlociu catre camera si face botic de pitipoanca. Poate voia doar sa se vada cat de bine ii sta cu acel ruj roz.

Cel mai posibil, Miley venea dintr-un club unde bause ceva cocktailuri. Ceva care seamana cu un local apare in poza cu gestul indecent. De apreciat oja argintie.

In cateva dintre dintre fotografii i se vede chiar sutienul, in timp ce se pozeaza singura stand pe trepte cu poseta trantita langa ea.

Decolteul atat de adanc al acelei bluze nu era cu siguranta menit pentru un sutien intim lasat la vedere, ci pentru inca ceva de purtat pe dedesubt.

Sursa : www.bestmusic.ro







INCREDIBIL! Fata asta nu si-a dat machiajul jos timp de doi ani!

Doctorii recomanda femeilor sa se demachieze in fiecare seara inainte de culcare pentru a-si nu strica tenul.

O tanara din Coreea de Sud nu a ascultat acest sfat si a purtat timp de 2 ani de zile machiaj.

Bae Dal-mi este in varsta de 20 de ani si a descoperit machiajul la varsta de 14 ani cand a ajuns sa fie dependenta de farduri si sa isi doreasca sa nu isi mai dea jos machiajul vreodata.

"Am vrut sa arat perfect tot timpul, chiar am dormit cu machiajul pe fata", a declarat ea. Bae nu a fost satisfacuta de modul in care arata si si-a dorit nici mai mult, nici mai putin de 10 operatii estetice.

Timp de 2 ani ea niciodata nu a folosit demachiant asa ca mama sa a contactat un post TV din tara si le-a spus povestea incredibila a fetei sale. In timpul unei emisiuni realizate cu scopul de a o convinge pe Bae sa isi dea machiajul jos, aceasta s-a intalnit cu numerosi doctori care au convins-o sa renunte la "masca" pe care o purta zilnic.
 INCREDIBIL! Fata asta nu si-a dat machiajul jos timp de doi ani! Vezi in galeria foto cum arata fara nimic pe fatasursa: www.proTV.ro

Costumul de baie care o face si pe Kim Kardashian sa arate slaba - Sexy sau photoshopul e de vina?

 De cand s-a cuplat cu rapperul Kanye West, Kim Kardashian a renuntat la tinutele mulate si provocatoare, iar acum se imbraca decent, in tonuri neutre, cu haine elegante, dar asta nu inseamna ca a renuntat si la tocuri la costum de baie.
Diva de Hollywooda postat pe Facebook o fotografie cu ea pe un yacht.  Nu stim ceea ce atragea mai mult atentia: coafura extreme de tapata, sau tocurile de 12 cm, foarte nepotrivite pentru o astfel de excurisie.
 Ceea ce atracea  insa atentia era cat de slaba este Kim. Sa fie oare un regim minune, sau phostoshopul cel care o face pe diva  sa arate spectaculos?


Costumul de baie care o face si pe Kim Kardashian sa arate slaba - Sexy sau photoshopul e de vina? FOTOsursa:www.acasaTV.ro

vineri, 13 iulie 2012

Cele mai PENIBILE fite: Ferrari poleit cu aur, Volkswagen cu gene false sau Logan roz. FOTOGRAFII care te fac sa izbucnesti in ras

Un Ferrari nu e Ferrari destul, pana nu e si imbracat in piele sau poleit cu aur, si-au spus proprietarii de bolizi.

Cele mai multe astfel de exemplare rare se gasesc in Emiratele Arabe, de unde a si pornit valul de inspiratie, ajuns pana la granitele Romaniei.

Daca nu stiati, exista si varianta feminina a tuningului extrem: se poate distinge usor dupa cristalele Swarovski, genele false sau culoarea roz bonbon.

Loganul roz a fost "paparazzat" chiar pe plaiurile mioritice, asa ca ne asteptam si la alte surprize.


 





sursa :www.proFM.ro










Este sexy si voluptoasa, insa iubitul o eclipseaza cu totul !!

Kelly Brook nu poate sta departe de plajele insorite, asa ca si-a facut bagajele si, alaturi de iubitul sau, Thom Evans, a plecat intr-o vacanta de vis in insula italiana Ischia, unde evident a atras toate privirile.
Este sexy si voluptoasa, insa iubitul o eclipseaza cu totul FOTO
Fericita posesoare a unui corp cu forme voluptoase, Kelley a decis sa se puna in valoare purtand un costum de baie albastru cu imprimeu floral.

Adepta a curentului retro, Kelley a ajuns pe plaja putin cam prea alba, insa s-a bucurat din plin de soare, dar si de iubitul ei.

Cu un corp perfect lucrat si perfect bronzat care ar innebuni orice femeie, Thom nu duce lipsa de admiratoare, insa se pare ca voluptoasa Kelley este foarte atenta, dat fiind ca nu l-a scapat din ochi pentru niciun moment.
 
Cei doi, care sunt impreuna de 18 luni, par ca sunt inca in luna de miere si se bucura de fiecare moment pe care il petrec impreuna.

Desi sunt in vacanta, Kelley va profita de ocazie ca sa ajunga si la Ischia Global Film & Music Fest.




sursa : www.acasatv.ro
 

Oare ce a fost in capul lor? Vezi cele mai bizare tatuaje cu care au ales sa-si marcheze iubirea… pe viata!

Sunt avertismente peste avertismente in ceea ce priveste natura permanenta a tatuajelor si procesul dureros al inlaturarii lor. Si totusi multi par sa nu tina cont si aleg sa isi marcheze iubirea prin niste insemnari corporale cel putin bizare.

Oare ce a fost in capul lor? Vezi cele mai bizare tatuaje cu care au ales sa-si marcheze iubirea hellip; pe viata!
Angelina Jolie si fostul ei sot Billy Bob Thorton, Katy Perry si Russel Brand si Eva Longoria si basketbalistul Tony Parker sunt doar cateva din cuplurile faimoase care au ales sa-si marcheze iubirea prin tatuaje, lansand un adevarat trend pentru indragostitii din lumea intreaga.
Fie ca opteaza pentru simboluri, citate sau glume personale, inscriptii identice sau care se completeaza, trendul tatuajelor care se asorteaza este din ce in ce mai raspandit in randul iubaretilor din lumea intreaga. Iata cateva idei usor `extreme`de a-i garanta persoanei iubite ca sentimentul este pe viata.
Pe principiul `fara tine nu sunt complet/a`, multe cupluri aleg sa isi tatueze citate sau simboluri care se completeaza prin atingerea corpului si care nu au niciun sens in lipsa sufletului pereche. Si totusi, ce se intampla daca `pe viata` se dovedeste a nu fi atat de permanent pe cat credeai? Ramai cu un tatuaj care nu doar ca nu are niciun sens, dar iti va si aminti de fostul/a pentru tot restul vietii.
`
`Doar tu ai cheia spre inima mea!` Si daca tu dispari, va trebui sa schimb iala…
Iubirea dintre doua persoane e marcata nu doar de sentimente, dar si de un numar considerabil de preocupari si pasiuni comune. Poate totusi nu e o idee buna sa iti faci publica pasiunea comuna pentru… paine prajita.
Si pentru ca iubirea e atat de mare, `vreau sa ma asortez cu tine pentru tot restul vietii.
 

sursa :www.perfecte.ro