joi, 28 iunie 2012

With OR Without???

Sunt vedete care arata splendit si cu machiaj si fara printre ele se numara beyonce , selena gomez si de ce nu miley cyrus .Ele ori de cate ori ies in lume machiate sau nu ne atrag atentia ,in sensul bun al cuvantului,,,,,altele  fara a le jigni le spun doar atat MACHIAJUL ESTE CA AERUL PENTRU ELE adica INDISPENSABIL!!!!!!
Nu vreau sa critic pentru ca nu tu esti de vina daca ai defecte dar daca este vorba de  riduri(de la 30 de ani) , cosuri (mega cosuri) sau altceva trebuie sa ai grija cum iesi in lume si machiajul in exces nu face altceva decat sa agraveze situatie dupa cum bine zice proverbul:"Mai bine putin si bun ,decat mult si PROST!"

Mai jos aveti  o galerie cu cateva dintre ele:









Selena Gomez - rochie in culoare neon si look fresh pe covorul rosu

Selena Gomez a fost fotografiata la premiera filmului "Katy Perry - Part of me" din California. Cantareata a impresionat placut, din nou, cu un look fresh si o rochie superba intr-o culoare neon.
Selena Gomez - rochie in culoare neon si look fresh pe covorul rosu
Selena Gomez si-a pus extensii si si-a vopsit parul intr-o nuanta ciocolatie care i se potriveste din plin. Actrita a ales pentru eveniment o rochie scurta, neon, cu franjuri si sandale romane cu toc inalt.

Machiajul a fost natural, dar buzele au fost date cu lipgloss roz. Tinuta a fost un succes si a pus-o pe Selena Gomez in lumina reflectoarelor, din nou.







Sursa : www.acasa.ro


miercuri, 27 iunie 2012

De ce s-a acoperit in fata a sute de mii de oameni. Ce au vazut toti cei veniti la concert


Cu o bluza cu gaurele, cu niste pantaloni care cu greu ar putea fi numiti pantaloni si cu vedere directa la lenjeria intima, artista si-a facut aparitia pe scena la festivalul din Newport, Anglia.

De ce s-a acoperit in fata a sute de mii de oameni. Ce au vazut toti cei veniti la concert - GALERIE FOTO
Jessie J le-a oferit miilor de fani si cateva imagini mai putin ortodoxe – s-a zbuciumat pe scena si le-a aratat dedesubturile pantalonilor franjurati. De parca n-ar fi fost de ajuns, le-a si atras atentia asupra locului cu pricina, atingandu-se de mai multe ori in zonele intime.

Cantareata britanica  Jessie J n-a fost niciodata o artista prea conformista, iar in ceeea ce priveste viata sa privata, a recunoscut public ca este bisexuala.
 
sursa: www.acasa.ro

O GALERIE CU JESSIE j:








Miley Cyrus: fashion sau prea impopotonata?

Miley Cyrus a fost vazuta in Los Angeles in timp ce se afla in oras cu o prietena, fiind imbracata sumar, asa cum ne-a obisnuit.

Miley Cyrus: fashion sau prea impopotonata?
Iti place lookul lui Miley Cyrus?
Cantareata a fost imbracata in pantaloni foarte scurti, o bluza galbena, semi-transparenta si tenesi. Look-ul ei a fost completat de un machiaj natural, dar buzele si le-a dat cu ruj rosu, ochelari mari si o bentita cu fundita.

Bentita aceea i-a incarcat tinuta si a facut-o sa para ca o casnica americana autentica din anii `70. In plus, a devenit un obicei ca Miley Cyrus sa apara in public din ce in ce mai dezbracata.

sursa : www.acasa.ro

marți, 26 iunie 2012

Spune-mi ce incaltaminte porti, ca sa-ti spun cine esti! Afla ce spun pantofii tai despre tine

Conform unui studiu realizat de Universitatea din Kansas, tipul de incaltaminte pe care il porti frecvent dezvaluie detalii despre caracteristicile personalitatii tale.
Astfel, cercetatorii au ajuns la concluzia ca 90% dintre trasaturile unei persoane pot fi descoperite prin simpla analiza a tipului, costurilor, culorilor si a modelului de incaltaminte pe care o poarta.

Persoanele extravertite poarta incaltaminte colorata si care atrage atentia celor din jur, cele cu resurse financiare mari aleg pantofii scumpi, iar indivizii constiinciosi opteaza pentru orice fel de incaltaminte, dar trebuie sa fie neaparat curata.

Apoi, oamenii care prefera botinele pana la glezne sunt agresive si mereu in defensiva, iar femeile care aleg sa poarte pantofi care par neconfortabili tind sa fie calme. Conform rezultatelor studiului, exista o multitudine de oameni care poarta mereu incaltaminte "plictisitoare", iar aceste persoane au tendinta sa fie depresive.

Tu ce fel de incaltaminte porti? 







sursa: www.acasa.ro

Blake Lively, ultra-glam si sexy la premiera “Savages”

Starul din Gossip Girl, in varsta de 24 de ani, a eclipsat toate vedetele prezente aseara la premiera peliculei “Savages”. 
  Blake a mers la sigur din punct de vedere vestimentar alegand o rochie nude Zuhair Murad, cu corset si trena.
Actrita si-a purtat parul in bucle libere, intr-o parte, si si-a completat look-ul de sirena hollywoodiana cu un ruj rosu aprins.
Aparitia lui Blake este cu atat mai remarcabila cu cat, spre deosebire de alte staruri din Cetatea Filmului, ea nu are un stilist personal care sa ii pregateasca look-ul pentru covorul rosu.
Blake a declarat, de altfel, recent pentru revista Marie Claire: “Asistenta mea suna la casele de moda pentru mine, dar imi aleg singura intotdeauana hainele, pantofii, bijuteriile si de multe ori ma coafez si ma machiez singura. Uneori ma gandesc, Doamne, de ce imi fac asta? E atat de multa munca in plus!”.

Actrita a mai spus revistei ca isi alege singura tinutele pentru ca iubeste moda.
“[Moda] este o exprimare profunda a sinelui. De multe ori vad oameni care arata grozav, dar pot sa imi dau seama cine i-a stilizat. Fiecare stilist are o semnatura.”
Ce parere ai despre aparitia actritei la premiera “Savages”? 
 

 
sursa : www.perfecte.ro

joi, 21 iunie 2012

Cea mai scumpa crema din LUME!!!!


Cea mai scumpa crema din lume va fi lansata in septembrie: 50 de grame costa 13.000 $. Vezi motivul pentru care e mai scumpa decat aurul

Brandul japonez Shiseido va lansa in septembrie "La Creme", o crema in editie limitata, care costa de 5 ori mai mult decat aurul pe gram, potrivit presei engleze. 
 
Numai trei cutii vor fi scoase la vanzare, fiecare dintre ele fiind incrustata cu 30 de straturi de cristale si 3 de platina. Cutia este facuta de brandul japonez de cosmetice in colaborare cu Crystal Saint-Louis, un nume mare in Franta in designul de obiecte din stricla si cristal.
Producatorii au spus ca asteapta sa li se faca o oferta pentru cele trei creme in valoare de 13.000 de dolari bucata, iar daca cererea va depasi oferta se va recurge la o tragere la sorti.
sursa: perfecte.ro

Modă 2012: Pantofii roz neon, preferaţii divelor. Învaţă cum să-i porţi!

 Jennifer Lopez şi Kim Kardashian adoră pantofii roz neon, şi nu doar ele! Se pare că aceştia vor fi senzaţia verii 2012, aşa că învaţă cum să îi asortezi stilat.

 Pantofii roz neon
Pantofii roz neon au personalitate, deci trebuie purtaţi cu mult stil! Dacă vrei să fii o apariţie, combină-i cu rochii sau piese verde lime, albastru cobalt, tangerine, portocaliu intens, verde jad sau galben solar, pentru un mix color blocking de senzaţie!

Dacă vrei să-i transformi în piesa cheie a ţinutei, combină-i cu articole vestimentare în tonuri nude, cu alb, negru, argintiu sau auriu, exact asa cum a procedat Kim Kardashian.
Foarte bine arată şi lângă rochii înflorate sau topuri cu print geometric.
 

 

Cum poţi să refoloseşti sticlele de vin


Îţi vine să crezi că dintr-o banală sticlă de vin poţi să faci un candelabru superb? Nu e uşor, dar e ieftin şi foarte frumos.
Şi idei mai sunt o mulţime. Foloseşte o instalaţie pentru pomul de Craciun şi o sticlă închisă la culoare şi ai obţinut o veioză frumoasă care împrăştie o lumină difuză foarte romantică.

Ca să nu mai spunem de vaze… sunt atâtea idei încât nu ai timp să le faci pe toate.
Cum se taie o sticlă de vin. Poate fi periculos dacă nu aşti atentă! Cea mai folosită metodă implică încălzirea şi răcirea bruscă a sticlei. Ai nevoie de o sfoara pe care o înmoi în acetonă sau alt lichid inflamabil, apoi o legi în jurul sticlei, acolo unde vrei să faci tăietura, şi îi tai capetele. Apoi dai foc sforii, iar când arde complet bagi repede sticla în apă rece.
Probabil că tăietura nu va fi perfectă, dar poţi folosi şmirghel pentru a o finisa.


































sursa: http://unica.ro/blogs/design/2012/06/08/diy-cum-poti-sa-refolosesti-sticlele-de-vin/

Vară 2012: cele mai trendy modele de ochelari de soare


Luna mai a debutat cu temperaturi minunate, surprinzător de ridicate pentru această perioadă. Şi pentru că soarele străluceşte cu putere, iată cele mai trendy modele de ochelari de soare!

Ochelari de soare în tendinţe

Şi ochelarii de soare sunt IN and OUT, se demodează şi se reinventează. Pentru tine am selectat cele mai trendy modele şi te sfătuim să-ţi achiziţionezi măcar o pereche! Sunt stilaţi şi condimentează perfect ţinutele stilate de vară!

Cât e de sexy! Kim Kardashian, cu decolteu generos la Paris

Kim Kardashian şi iubitul ei, Kanyw West, se află zilele acestea la Paris. Ieri, când a ieşit la cumpărături, Kim a fost foarte sexy într-o rochie nude cu peplum şi decolteu adânc.

Kim Kardashian a vizitat casa de modă Maison Martin Margiela cu ocazia şederii sale la Paris, iar pentru acest eveniment a îmbrăcat o rochie nude cu peplum.
Diva şi-a arătat formele voluptoase în topul decorat cu decolteu generos. Un colier masiv şi o brăţară metalică au completat look-ul glam.

 

Sofia Vergara - pictorial incendiar la 40 ani

 Sofia Vergara mai are putin si implineste 40 ani, dar se incapataneaza sa arate ca varsta este doar un numar.  Vedeta a debordat de sex-appeal in pictorialul realizat pentru numarul din iulie al revistei Vanity Fair, versiunea spaniola.

Sofia Vergara - pictorial incendiar la 40 ani - FOTO
Sofia Vergara ultrasexy a pozat pentru Vanity Fair, demonstrand ca nu trebuie neaparat sa te dezbraci ca sa fii "hot". Actrita arata superb la 40 ani.

Interviul din revista Vanity Fair include detalii despre lupta Sofiei cu cancerul, dar si idilele pe care le-a avut cu
Enrique Iglesias, Luis Miguel sau Mark Wahlberg.

Recent, vedeta a vizitat un fan internat in spital in stare critica, pentru a-l sprijini si pentru a-l incuraja in lupta cu o boala care il macina, la propriu, si din cauza careia doctorii au fost nevoiti sa-i amputeze mebrele superioare si inferioare.

Citeste mai multe pe
vanityfair.com

luni, 18 iunie 2012

Lady Gaga s-a împăcat cu fostul ei iubit,Taylor Kinney - FOTO

Cântăreaţa Lady Gaga s-a împăcat cu fostul ei iubit, de care a anunţat că s-a despărţit în urmă cu câteva săptămâni, din cauza programului infernal pe care îl are.
Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau, vineri, pe balconul unui hotel din oraşul Brisbane, Australia, scrie Daily Mail.

Taylor a fost fotografiat în timp ce fuma o ţigară, iar Gaga îl săruta şi îl mângâia de zor.

Deşi solista nu a făcut niciun cometariu referitor la relaţia pe care a reluat-o cu fostul iubit, fotografiile surprinse în urmă cu două zile sunt mai mult decât sugestive.

Foto: Splash News